Pak de eerste zonnestralen mee

camping hemelvaart

Lekker op vakantie en genieten van de eerste zonnestralen, op de camping hemelvaart de Leistert kan dit werkelijkheid worden. Voor een voordelige prijs sta je op de camping, of huur je een comfortabele bungalow die op een eigen kavel staat. Niet voor niets is de camping al meerdere keren uitgeroepen tot beste camping van Nederland, te danken aan de accommodaties, faciliteiten, service, comfort en het uitstekende animatieteam voor de kinderen. Jong en oud heeft er een perfecte vakantie. 

Altijd iets te doen

Zoek je een camping hemelvaart waar altijd iets te doen is, dan ben je bij de Leistert aan het goede adres. Of je nu een spelletje wilt bowlen, of met de kinderen naar de indoor jungle. Het subtropische zwemparadijs is ook geweldig om te zwemmen, leuke spannende glijbanen, whirlpools, voor de kleintjes een peuter en kleuterbad met speeltoestellen. Bij mooi weer kun je gebruik maken van de ligstoelen die op het buitenterras staan, een gezond kleurtje loop je dus ook zo op. In de snack en drank corner geniet je lekker van een hapje en een drankje.

camping hemelvaart

Recreatieteam

Heb je kinderen en wil je een camping Hemelvaart waar voldoende is te doen? Op bungalowpark de Leistert zijn Pluck en Pien er voor de kinderen, het animatieprogramma is alle dagen gevuld met leuke en spannende activiteiten voor de kinderen. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, kunnen de ouders genieten van een kopje koffie bij een van de horecagelegenheden die het park rijk is. Luxer en mooier kan je vakantie niet zijn op het park.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *